Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op 050-3081217 en 06-55685798

Beglazingen

Isolatieglas

Isolatieglas is er in vele soorten van ‘standaard’ tot het meest isolerende HR++ glas. Een hogere isolatiewaarde bespaart meer energie, geeft een behaaglijker woonklimaat en verkleint de kans op beslagen ruiten aan de binnenzijde. Combinaties met geluidswerend, zonwerend, gefigureerd en veiligheidsglas zijn allemaal mogelijk. Het door ons geleverde isolatieglas wordt geleverd onder KOMO-keur en geplaatst volgens de huidige NEN- en NPR-normen. U krijgt 10 jaar fabrieksgarantie op het volledig dicht zijn (geen condens of stof in de spouw) van het isolatieglas.

Inbraak- en letselwerend glas

In toenemende mate wordt zowel door particulieren als bedrijven en instellingen inbraakwerend glas geplaatst, bijvoorbeeld in toegangsdeuren, portalen, beveiligde bedrijfsruimten en balkondeuren. Veelal een goede aanvulling op andere veiligheidsmaatregelen.

Nieuwe regelgeving maakt het noodzakelijk om in kozijnopeningen met een lage borstwering gelaagd glas toe te passen. Deze vorm van beglazing dient als doorvalbeveiliging en voorkomt letsel. Deze beglazing kan zowel in enkelglas als isolatieglas worden toegepast.

Vraagt u ons gerust om vrijblijvende informatie.

Beglazingen

Zon- en warmtewerend glas

Er zijn diverse methoden om de zon(licht)- en warmteweringfunctie te integreren in de gevelbeglazing. Bijvoorbeeld door het toepassen van isolatieglas met lamellen in de spouw.

Een andere manier is het gebruik van gekleurde ruiten of sterk zon/warmtewerende coatings op de beglazing. Alle methoden hebben zo hun voor- en nadelen.

Wij geven u graag een op uw wensen en situatie afgestemd advies.

Decoratieve toepassingen van glas

Ook wordt glas tegenwoordig in de interieurs van woningen, bedrijven en instellingen op een decoratieve manier gebruikt.
Wij kunnen u hiervan diverse smaakvolle voorbeelden laten zien. Vraag ons ernaar, als dit uw interesse heeft.